Stage bij Fronteer, Expert connector

Netwerktalent gezocht: Expert Connector stage

Ben jij een natuurlijke netwerker of, zoals wij het noemen, ‘Connector’? Dan is een stageplek bij Fronteer op de NDSM-Werf iets voor jou! Wij zijn dagelijks op zoek naar de meest creatieve, gave en bijzondere deelnemers voor onze co-creatie sessies (creatieve brainstorms). Ben jij creatief, een sociaal dier en houd je van afwisseling? Lees dan verder!


Wie zijn wij?

Fronteer is een internationaal opererend strategie-adviesbureau voor marketing- & innovatievraagstukken, leidend op het gebied van ‘collaborative innovation’. We ondersteunen onze partners in de ontwikkeling van nieuwe strategieën, business modellen, producten en diensten, veelal op basis van ‘expert co-creatie’ (het betrekken van externe experts bij onze creatieve brainstorm sessies). Onze ambitie is om bij te dragen aan opmerkelijke innovaties en waarde te creëren voor merken, maatschappij en milieu.

Een selectie van onze klanten: Bugaboo, Friesland Campina, Heineken, WNF, HEMA, KLM, KPN, Philips, PON, Rabobank, ROC van Amsterdam, Tomtom, Univé en Westland Kaas.


Wat doet een Expert Connector?

Als Expert Connector ben je verantwoordelijk voor het vinden en selecteren van een goede mix van experts voor onze co-creatie sessies. De onderwerpen van deze sessies lopen heel erg uiteen: de ene week kan het gaan over de ontwikkeling van een menswear opleiding aan het ROC van Amsterdam, de volgende week over creatieve concepten van een nieuw drankje voor een groot biermerk.

Dit betekent dat je je moet verdiepen in de uitdaging van de klant en daar de juiste experts voor gaat zoeken, benaderen en enthousiasmeren. Daarnaast ben je mede-verantwoordelijk voor het managen van ons (social) network. Een creatieve en uitdagende functie dus!

 

Wat bieden wij?
 • Een grote verscheidenheid aan klanten en industrieën. We werken met een aantal van de grootste en sterkste merken in de wereld, evenals startups en NGO’s. Van food & beverages tot en met online partijen
 • Een dynamische werkomgeving op de NDSM-Werf in Amsterdam Noord
 • Een informele, sociale werksfeer waarin je samenwerkt met een enthousiast, creatief en gedreven team
 • Een stagevergoeding, marktconform
Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste, sociale en gedreven stagiair(e). Een échte Expert Connector, met een passie voor het ‘connecten’ en betrekken van creatieve en slimme experts bij onze co-creatie sessies voor de coolste merken:

 • Je bent een connector. Bij je vrienden sta je bekend als een sociaal, spontaan persoon en het is leuk om met je samen te werken
 • Je hebt nooit een tekort aan goede (of slechte) ideeën
 • Het managen van social networks is voor jou een fluitje van een cent
 • Je beschikt over uitstekende taal- en netwerkskills (zowel in het Nederlands als in het Engels)
 • Je bent slim, pro-actief, resultaatgericht, een harde werker en het is ook nog eens leuk om een biertje met jou te drinken
 • Je bent minimaal HBO geschoold
 • Je bent 5-6 maanden beschikbaar

Startdatum in overleg.

Stuur jouw CV met foto + motivatie (wees creatief) naar lieke@fronteer.amsterdam